Volledig scherm
stockbd politie © Eldridge Pentury

Winkeldief (35) aangehouden na bestelen supermarkt in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft zaterdag spullen gestolen uit een supermarkt aan de Philipslaan in Roosendaal. De man werd aangehouden door de politie.

Winkelpersoneel betrapte de man rond 17.30 uur. Toen de medewerkers de man hier op aanspraken, werd hij agressief en konden de medewerkers de man niet in bedwang houden. Toen agenten ter plaatse kwamen luisterde de dief ook niet naar de agenten en werd hij opnieuw agressief.

Een van de agenten waarschuwde dat hij pepperspray zou gebruiken als de man niet zou luisteren. Omdat de man zich bleef verzetten hebben de agenten hun wapenstok gebruikt. Uiteindelijk werd de man aangehouden en werd hij ingesloten op het bureau.

Een andere 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd ook aangehouden door de politie. De man bemoeide zich met de arrestatie en beledigde de agenten. Wat de winkeldief precies heeft proberen te stelen, is nog onduidelijk.

  1. Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’
    PREMIUM

    Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’

    ROOSENDAAL - Ze zijn wat zwaarder, wat grijzer en die wilde haren zijn ze vaak letterlijk kwijt. Maar de herkenning is er, zaterdagmiddag bij de reünie van Elke’s Pub en Den Duysent Vresen. Bij de Moriaan komen oud-bezoekers, medewerkers en muzikanten samen om herinneringen op te halen aan de roemruchte cafés waar ze in de jaren zeventig kind aan huis waren. ,,Once upon a time in Roosendaal’', verzucht Kees Luijkx, de uitbater van destijds.