Volledig scherm
PREMIUM
Tristar wint ondernemersprijs, Rick van der Vliet(l) en Paul van den Berg(r) met de trofee tussen hun producten. © Pix4Profs/Peter van Trijen

Winnaar Business Awards Roosendaal: ‘Deze prijs is voor ons wel een bevestiging dat we op de goede weg zitten’

ROOSENDAAL - Bij het jaarlijkse ondernemersfeestje in De Kring afgelopen maandag heeft TriStar Industries, dat reinigingsmiddelen voor de industrie produceert, de Business Award gewonnen. Directeur Paul van den Berg is uiteraard trots. ,,Ik had het wel gehoopt maar niet verwacht‘’. 

,,Toen we eenmaal op het podium stonden word je een beetje onzeker. Je vraagt je toch even af: waarom hebben wij gewonnen. Van tevoren zeiden we tegen elkaar meedoen is al winnen voor ons maar, het is wel leuk om de Award mee naar huis te nemen‘’. 

  1. Heimolen krijgt snel horecavoorziening

    Heimolen krijgt snel horecavoor­zie­ning

    Rucphen - De Rucphense Heimolen begint binnenkort aan een nieuwe toekomst. ,,De bouw van het horecadeel begint zo spoedig mogelijk. Binnen enkele maanden’’, meldt Ton Jaspers, die samenwerkt met Peter Jansen. Hun plannen gaan uit van een toegevoegde horecavoorziening, die gebruik gaat maken van het meel dat de molen levert. Voor pannenkoeken of pizza’s; zelfs bier is een mogelijkheid. De anderhalve eeuw oude rijksmonument blijft zoals het is.