Volledig scherm
Da wulde nie wete op het podium in De Kring © foto: Floyd Aanen

Zeulband ‘Da wulde nie wete’ wint het Liedjesfestival in Tullepetaonestad

ROOSENDAAL - ‘Da wulde nie wete’ is de winnaar van het Liedjesfestival 2019. Uit dertien optredens is het zeulbandje met als stamkroeg café De Drie Weesgegroetjes gekozen als winnaar. 

Het traditionele Liedjesfestival vond plaats in de Kwakkelkooi (zo heet De Kring tijdens carnaval). De jury vond het nummer van ‘Da wulde nie wete’ het beste carnavalsliedje  onder het motto van komend carnaval ‘Draai ’t mar om’. Ondanks dat 11-11 dit jaar op een maandag viel was het best druk in de kleine zaal. 

Protocollaire vergadering

Tijdens de protocollaire vergadering heeft de Stichting Carnaval Roosendaal weer een aantal nieuwe kwakkelboeren verwelkomd in de boerenraad. Dit zijn Bram van Arendonk als commissiehoofd Kiendermiddag, Ilona van Kelle als commissiehoofd Straotbal, Nick Klaver wordt lid commissie bijzonder activiteiten, Pascal Heijnen is het commissiehoofd sponsoring en Leo Hoogervorst krijgt de functie van protocolchauffer. Pim van Reusel keert terug als nieuwe Hofchauffeur in de boerenraad. Oud Hoogheid Martien Bruijns en Piet van der Hoeven zijn benoemd tot nieuwe ereboeren.