Volledig scherm
PREMIUM
Een dag lang feest tijdens het Daylight Festival op het vliegveld bij Bosschenhoofd, afgelopen jaar. Nu staat het als Airborne gepland in een weiland vlakbij Zegge. Foto Marcel Otterspeer / Pix4Profs © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Zorg in Zegge komst over hardcorefeest Airborne

videoZEGGE/BOSCHENHOOFD - Na bezorgde geluiden uit Bosschenhoofd trekt ook Zegge aan de bel over het Airborne Festival . Onder de naam Daylight werd het evenement eerder gehouden op Breda Airport. De gemeente Halderberge moet nog beoordelen of het hardcorefestival deze zomer mag neerstrijken op een weiland dat grenst aan het buitengebied van Zegge.

Airborne staat voor 22 juni gepland. Dat zorgt voor vraagtekens aan de Zegse kant. De Dorpsraad vreest dat de belangen van deze kern tussen wal en schip dreigen te vallen. Zo is bijvoorbeeld onzeker of Zegse burgers als omwonenden welkom zijn op een informatieavond die de organisatie volgende week in Halderberge wil houden.

  1. Oudenbossche boekenmarkt met overvloed voor kwetsbaren
    PREMIUM

    Oudenbos­sche boeken­markt met overvloed voor kwetsbaren

    OUDENBOSCH - Zowel de traditionele boekenmarkt in de Pauluskerk zaterdag en zondag, als de boeken- en cd-markt van Homico/Kringloper op Pagnevaartweg 82 van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 juni, zijn goed verlopen. Beiden organisaties hebben elkaar echt niet 'dwars' gezeten. En zeker niet in de persoonlijke sfeer. Ook geen mindere verkoop. Wel kan in de toekomst binnen Oudenbosch door een betere afstemming wat misverstand voorkomen worden.