Campinggasten zorgen altijd al voor een goed bezet waterattractiepark Splesj. Of er in de toekomst nog ruimte is voor zwemliefhebbers uit de omgeving wordt pas in het najaar duidelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Campinggasten zorgen altijd al voor een goed bezet waterattractiepark Splesj. Of er in de toekomst nog ruimte is voor zwemliefhebbers uit de omgeving wordt pas in het najaar duidelijk. © Johan Wouters / Pix4Profs

Zwempark Splesj wilde al langer af van abonnement, trouwe klanten nog altijd nors: ‘17 euro is het niet waard’

HOEVEN - Ook zonder corona zou eigenaar Molecaten een ander toegangssysteem voor waterattractiepark Splesj hebben ingevoerd. Vaste bezoekers van Splesj (voorheen Bosbad Hoeven) konden dit jaar geen abonnement nemen op het zwembad. Badgasten betalen nu online voor een dagkaartje 17 euro. Dat leidde tot veel commotie onder met name inwoners uit Halderberge.

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Coffeeshopverbod niet langer heilig: ‘Als softdrugs legaal worden, moet Roosendaal verantwoordelijkheid nemen’
  PREMIUM

  Coffeeshop­ver­bod niet langer heilig: ‘Als softdrugs legaal worden, moet Roosendaal verantwoor­de­lijk­heid nemen’

  ROOSENDAAL - Kan Roosendaal het totaalverbod op coffeeshops nog wel in stand houden als softdrugs worden gelegaliseerd? Ja, zegt burgemeester Han van Midden: ,,Die discussie gaan we niet opnieuw voeren, het nul-beleid blijft.’’ Nee, zegt een deel van de Roosendaalse gemeenteraad, voorheen juist nog fervent voorstander van dat verbod: ,,Als softdrugs legaal worden, moet Roosendaal wel zijn verantwoordelijkheid nemen.’’