1. Gedicht al van iconisch slooppand geschroefd: ‘Correct, als jij het niet meer hebt, vergeet het dan maar’
  Oproep

  Gedicht al van iconisch slooppand geschroefd: ‘Correct, als jij het niet meer hebt, vergeet het dan maar’

  Hij komt, hij komt, de man met de slopershamer die het voormalige Correct-pand aan de Bergweg met één doffe dreun tegen de grond beukt. Maar helaas, zo snel gaat het niet, hier in Rotterdam-Noord. De eerste afzettingen arriveerden maandag aan de achterkant van het karakteristieke, voorheen sneeuwwitte gebouw waar menig Rotterdammer zijn elektronica kocht. Op deze plek zal het slopersvolk de leegstaande winkel betreden en de komende weken het complex van binnenuit tegen de grond werken.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

 1. Man (30) duwt vrouw na ruzie op spoor in Rotterdam: 'Ze lagen in scheiding, het was heel heftig’

  Man (30) duwt vrouw na ruzie op spoor in Rotterdam: 'Ze lagen in scheiding, het was heel heftig’

  Bij een metrostation in Rotterdam is vanmiddag een vrouw op het spoor geduwd na een uit de hand gelopen ruzie. Het slachtoffer bleef ongedeerd door snel ingrijpen van omstanders. De politie hield bij het station een 30-jarige man aan. Volgens een ooggetuige ging het om de ex-man van het slachtoffer. Een woordvoerder van de politie bevestigt dat de twee elkaar kenden en dat er sprake was van een ruzie, maar gaat verder niet in op de relatie.
 1. Dit zijn de uitslagen, doelpuntenmakers én wedstrijdverslagen van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal totaal

  Dit zijn de uitslagen, doelpunten­ma­kers én wedstrijd­ver­sla­gen van het amateur­voet­bal

  Neptunus-Schiebroek veroverde zaterdag knap een punt bij Kloetinge, maar de wedstrijd in Zeeland kende een tumultueus slot. De wedstrijd van Brielle kende ook een krankzinnig slot: een 3-0 voorsprong bleektegen SHO nog niet genoeg voor een overwinning. CION won ook niet en dat trok trainer Ricky van den Bergh zichzelf aan. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvoetbalvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

Topverha­len Rotterdam