Onder toeziend oog van de chef van BrewDog zijn studenten in de weer met het kokkerellen van een stevige hap, die later een mooie bestemming zal krijgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder toeziend oog van de chef van BrewDog zijn studenten in de weer met het kokkerellen van een stevige hap, die later een mooie bestemming zal krijgen. © Samantha Krebbers

300 studenten gaan helpen bij het vaccineren (en honderden anderen zitten nog zonder stage)

Zo’n driehonderd Rotterdamse studenten zullen binnenkort een handje gaan helpen bij het vaccineren in de Van Nelle Fabriek. Een deel van de talenten, zoals verpleegkundigen in opleiding, prikt zelf. De rest zorgt onder meer voor de ontvangst van mensen die moeten worden ingeënt. Een aantal van de jongeren is nu al aan de slag in Spijkenisse, waar al een poosje wordt gevaccineerd.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

 1. Vlogger Lise is de grote zus die je als puber wilde hebben: 'Weg met taboe en schaamte'
  Play

  Vlogger Lise is de grote zus die je als puber wilde hebben: 'Weg met taboe en schaamte'

 2. Samenvatting | Sparta Rotterdam - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Sparta Rotterdam - Vitesse

  7 mei

Rotterdam