Volledig scherm
PREMIUM
Raadslid Narsingh Balwantsingh. © Frank de Roo

Aangeslagen PvdA wisselt raadslid op hoofdpijndossier

Een opvallende wissel binnen de Rotterdamse PvdA: Narsingh Balwantsingh is per direct vervangen door fractievoorzitter Co Engberts in de commissie Bouwen, Wonen en Buitenruimte. 

Bouwen - en met name de verdediging van de sloop van de Tweebosbuurt - is op dit moment het hoofdpijndossier van de PvdA. Balwantsingh (43) ‘zat niet lekker in het onderwerp’, aldus Engberts. Dat had volgens de fractievoorzitter te maken met tijdsdruk omdat hij ook Zorg in zijn portefeuille had. ,,Narsingh mocht kiezen welk onderwerp hij zou houden en dan verbaast het niemand dat hij zorg heeft gekozen, daar voelt hij zich bij thuis. Bij bouwen niet, hij moest zich in bochten wringen om dat toch op te pakken.’'

 1. Aylin (4) heeft een oogafwijking en krijgt snoeiharde kritiek op haar uiterlijk: ‘Dit moet stoppen’
  PREMIUM
  VIDEO

  Aylin (4) heeft een oogafwij­king en krijgt snoeiharde kritiek op haar uiterlijk: ‘Dit moet stoppen’

  Een Maassluise moeder die een webshop in kinderkleding runt, fotografeerde haar 4-jarige dochter Aylin als model. Het meisje heeft vanwege zuurstofgebrek bij de geboorte een oogafwijking en dat leidt geregeld tot keiharde kritiek: of ze niet een ‘echt’ model kan gebruiken in plaats van een ‘schele kleuter’. In een emotioneel Facebookbericht bijt de onderneemster van zich af.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam

Poll

Waar moet Rotterdam de verkoop van lachgas verbieden?

Waar moet Rotterdam de verkoop van lachgas verbieden?

 • In de hele stad (88%)
 • Alleen daar waar overlast is (4%)
 • Nergens (8%)
5483 stemmen