De politie ter plaatse in de Verheijstraat.
Volledig scherm
De politie ter plaatse in de Verheijstraat. © MediaTV

Aanhoudingen voor brutale overal op moeder en kinderen, twee van drie verdachten minderjarig

De politie heeft drie jongemannen, onder wie twee minderjarigen, aangehouden voor een brutale woningoverval in Vlaardingen. De zaak, waarbij de drie knapen een moeder en haar twee kinderen vastbonden en bedreigden met een mes en een honkbalknuppel, deed vorige week dinsdag veel stof opwaaien in de haringstad. Een van de verdachten is inmiddels alweer op vrije voeten. 

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Apengeluiden bij duel Zwarte Pijl, Marengo doet ‘Suárezje’: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Duel Zwarte Pijl ontspoort, Barend­recht toont zich in topper: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  De wedstrijd van Zwarte Pijl tegen Oliveo haalde zaterdag het einde niet, nadat het zowel binnen als buiten de lijnen onrustig was. Bij Deltasport kreeg Moreno Marengo na één minuut al een rode kaart, die deed denken aan Luis Suárez. Verder toont Vierpolders zich in derby’s onverslaanbaar en kon HVC’10-speler Kay van de Bosch voortijdig inrukken door het werkwoord ‘kankeren’ te gebruiken. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam