Ahmed Aboutaleb.
Volledig scherm
PREMIUM
Ahmed Aboutaleb. © Brunopress

Aboutaleb gekozen tot ‘beste burgemeester van de wereld’: ‘Hij is als de vader van een heel grote familie’

POLLAhmed Aboutaleb is verkozen tot ‘World Mayor 2021'. De jury noemt hem een ‘gepassioneerd verdediger van vrijheid, tolerantie en solidariteit’. Hij deelt de prijs met de burgemeester van het Franse Grigny.

42 reacties

 • Wilhelmus Liebrand

  1 jaar geleden
  Gefeliciteerd kerel,trek je niks aan van alle zure commentaren hier van onze superieure autochtone zeikerds die hun racistische riedeltje wéér eens kwijt willen. Chapeau!!!
 • Jack Hector

  1 jaar geleden
  Als het maar multiculti is tegenwoordig, dan val je gegarandeerd in de prijzen.
 • J.C. Phitphan

  1 jaar geleden
  lijktme een onzinnige verkiezing, je kunt geen appels met peren vergelijken, ik heb deze man overigens wel hoog zitten, maar............komt dat niet omdat er veel bagger op deze baantjes worden gezet? Halsema?? Iemand die gewoon zijn werk doet, ( Omzicht? ) hoeft niet op een schild te worden gehesen, de rest, die alleen maar hun zakken vullen, die moet je heel snel naar huis sturen, dan krijgen we misschien weer een bestuurbaar landje,zowel in de politiek, als in de steden.
 • W Wijs

  1 jaar geleden
  Wat men alleen vergeet is dat deze meneer wijlen Pim Fortuyn een wolf in schaapskleren noemde. Voor mij is hij echt niet de beste! Hij heeft bijgedragen aan demonisering aangaande Fortuyn.
 • Jasper Bloemheuvel

  1 jaar geleden
  Klopt helemaal. Ik heb heel goede herinneringen aan mijn contact met hem n.a.v. klachten die ik had over de handhaving in mijn woonplaats, spijkenisse. Het resulteerde in een door hem geïnitieerd gesprek tussen de betreffende agent en een wethouder en dat had tot resultaat dat de problemen opgelost werden. T O P P E R

In samenwerking met indebuurt Rotterdam