Adriana
Volledig scherm
PREMIUM
Adriana © Privé

Adriana (51) was niet zomaar een sportinstructrice: ‘Ze deed alles met haar hart’

van wieg tot grafVan dansles tot body pump: meer dan achttien jaar gaf Adriana (51) les bij David Lloyd. Maar de in Brazilië geboren Schiedamse was niet zomaar een sportinstructrice. Alles wat ze deed kwam uit het hart en daarmee wist ze velen te raken. Op de eerste plaats haar gezin.

 1. PvdA’er Sarah Reitema start actie #IHadASafeAbortion: ‘Bek opentrekken als mensenrechten in geding komen’
  PREMIUM

  PvdA’er Sarah Reitema start actie #IHadASa­feA­bor­ti­on: ‘Bek opentrek­ken als mensenrech­ten in geding komen’

  Gemeenteraadslid Sarah Reitema van de PvdA in Rotterdam spreekt zich uit tegen het schrappen van het landelijke recht op abortus in de VS. Ze doet dat door middel van een persoonlijke ontboezeming. ,,Ik geloof dat meer mensen dan je denkt minstens een keer in hun leven gebruik hebben gemaakt van hun natuurlijke recht op abortus, ik ook”, schrijft ze op Twitter.
 2. Alle Rotterdamse Mercedes-Benz klanten kenden Marcel: ‘Hij verkocht 150 taxi’s in een jaar’
  PREMIUM
  van wieg tot graf

  Alle Rotterdam­se Mercedes-Benz klanten kenden Marcel: ‘Hij verkocht 150 taxi’s in een jaar’

  Marcel Haze (51) had één grote passie: Mercedes-Benz. Met een onuitputtelijke energie en een grote glimlach op zijn gezicht verkocht hij dertig jaar lang auto’s. Van directeuren tot aan supermarktmedewerkers: de verkoopadviseur behandelde iedere klant gelijk. Zijn plotselinge dood laat een grote leegte achter, want zoals Marcel, daar was er maar één van. Deze week zijn verhaal in de rubriek Van Wieg tot Graf.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam