Advocaat Peter de Lange verloor met de Stichting Platform Storm een kort geding tegen de bouw van een groot windmolenpark, maar geeft de strijd niet op.
Volledig scherm
Advocaat Peter de Lange verloor met de Stichting Platform Storm een kort geding tegen de bouw van een groot windmolenpark, maar geeft de strijd niet op. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Advocaat Peter de Lange kan bouw van tientallen windturbines niet tegenhouden

Het is advocaat Peter de Lange uit Piershil nog niet gelukt om de Nederlandse windmolenparken een klap toe te brengen. De Lange, die een advocatenkantoor in Barendrecht heeft, verloor met de Stichting Platform Storm een kort geding om de bouw van tientallen turbines in de Drentse Veenkoloniën een halt toe te roepen. 

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam