Volledig scherm
Afrojack gaf zijn collega-dj Hardwell een lift, nadat die een noodlanding moest maken. © Frits van de Clips

Afrojack geeft collega-dj Hardwell lift na noodlanding

Wat doet een wereldberoemde dj die panne heeft met zijn privéjet? Die vraagt een net zo beroemde collega om een lift in zijn privéjet.

De pechvogel was in dit geval dj Hardwell. Hij was na een optreden op het Ultra Festival in Kroatië net weer op weg terug naar Nederland, toen zijn vliegtuig een noodlanding moest maken wegens problemen met de vleugel.

Weer veilig op de grond, belde hij collega-dj Afrojack, die net als hij had gedraaid op het festival. De Spijkenisser dj stond op het punt om ook te vertrekken, maar wachtte met veel plezier om Hardwell een lift te geven.

,,Het was voor Hardwell de eerste keer dat hij een noodlanding maakte’’, vertelt Ludvie Mailuhu, de manager van Afrojack. ,,Toen hij terug was op de grond belde hij Nick (Afrojack, red.) met de vraag of wij er nog waren.’’

Nieuwe productie

Nick van de Wall, zoals de echte naam van Afrojack luidt, vond het geen enkel probleem om zijn collega mee te nemen. Tijdens de vlucht werkten ze samen meteen aan een nieuwe productie.  Wat ze precies samen gaan produceren, is nog niet bekend. ,,Maar mensen kunnen er rekening mee houden dat ze samen iets gaan uitbrengen'', laat de manager van Afrojack weten.

De reis ging overigens niet terug naar Nederland, maar door naar Kreta, waar Afrojack de feestende jeugd in Chersonissos uit zijn dak zal laten gaan. ,,Dan vliegen we daarna weer snel door naar Rotterdam’’, aldus de manager van Afrojack. 

Volledig scherm
Het vliegtuig van dj Hardwell. © Frits van de Clips

In samenwerking met indebuurt Rotterdam