Volledig scherm
© Politie Rotterdam

Agenten houden gewelddadige dronkenlap aan in Schiebroek

Agenten hebben gistermiddag op het Ganzerikplein in de Rotterdamse wijk Schiebroek een 33-jarige man uit Poeldijk aangehouden die een vrouw lastig zou hebben gevallen. Omdat hij zich direct tegen de politie keerde hebben de agenten zelf aangifte tegen de man gedaan.

Rond 13:00 uur kreeg de politie een melding over een dronken man die een vrouw lastig zou vallen. Op het Ganzerikplein troffen de agenten daarop een man aan die op een bankje kennelijk zijn roes lag uit te slapen. Door te roepen werd de man wakker gemaakt en hij ging daarna ‘gelijk uit zijn dak’.

‘Ik ga jullie afmaken’

,,***politie, ik ga jullie afmaken”, zou hij hebben geroepen, waarna hij de agenten probeerde te slaan. Dat was reden genoeg om de man aan te houden, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De man verzette zich hevig en schold de agenten de huid vol.

Omstanders schoten te politie te hulp, waarna de man is aangehouden en ingesloten. De politie laat weten dat de agenten aangifte van belediging, bedreiging en verzet zullen doen.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws in Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam

Poll

Wat vinden jullie van het nieuwe ontwerp van het Feyenoordstadion?

Wat vinden jullie van het nieuwe ontwerp van het Feyenoordstadion?

  • Wow, dit is te gek! (68%)
  • Is dit alles...? Valt een beetje tegen (17%)
  • Het heeft inderdaad veel weg van de Kuip (15%)
28851 stemmen