Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Agressieve Rotterdammer mishandelt hulpverleners

Een agressieve man heeft gistermiddag meerdere hulpverleners mishandeld in Rotterdam. Hij was zwaar onder invloed van alcohol en drugs. 

De 42-jarige Rotterdammer viel op tijdens het autorijden op de Aveling in Hoogvliet. Hij reed heel langzaam en stopte vervolgens plotseling midden op de weg. Achter hem ontstond een file met veel getoeter. De Rotterdammer stapte uit en begon te schelden. In de file stond ook een ambulance die een patiënt vervoerde. De agressieve automobilist liep naar de ambulance toe en maande dat het raampje opengemaakt moest worden. Vervolgens kreeg  de ambulancemedewerker een klap. 

Arresteren

Hierna ging de Rotterdammer er vandoor.  Korte tijd later mishandelde hij nog een vrouw bij de Dorpsstraat. De gealarmeerde politie probeerde de man te arresteren maar dat ging niet zonder slag of stoot. Eenmaal geboeid in het politiebusje gaf hij een agent nog een kopstoot en beet letterlijk van zich af.  De hele tijd schold hij agenten uit en uitte hij allerlei bedreigingen. Uiteindelijk lukte het om de opstandige man naar het bureau te brengen.  Hij bleek bijna vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben. Ook had hij harddrugs gebruikt. De man zit nog steeds vast. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

poll

Een jaar uitstel voor nieuw stadion Feyenoord: komt van uitstel ook afstel?

Een jaar uitstel voor nieuw stadion Feyenoord: komt van uitstel ook afstel?

  • Ja, dat nieuwe stadion komt er nooit (34%)
  • Nee, het plan wordt hier alleen maar beter van (28%)
  • Ik ben het spoor inmiddels bijster (38%)
9093 stemmen