Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Airbnb-woning gebruikt voor prostitutie: verhuurster de dupe

Verhuur je nietsvermoedend je huis een paar dagen via Airbnb, belt de gemeente met de mededeling dat er in je eigen huis illegale prostitutie plaatsvindt. Het overkwam een Schiedamse vrouw. Haar woning is nu voor twee weken gesloten.

,,Het is alsof je ineens in een surrealistische B-film bent beland’’, vertelt de 47-jarige Schiedamse, die anoniem wil blijven. ,,Dit kan iedereen overkomen die zijn woning via Airbnb verhuurt.’’ De vrouw verhuurt haar appartement aan de ’s-Gravelandseweg sinds september regelmatig. Zelf past ze dan op het huis van haar ouders die geregeld weg zijn. Of in dit geval, op dat van de buren die op vakantie zijn en huisdieren hebben.

  1. Echte clubliefde: vlucht gemist, dus dan maar twintig uur karren om Feyenoord te zien

    Echte clubliefde: vlucht gemist, dus dan maar twintig uur karren om Feyenoord te zien

    Een gevalletje échte clubliefde: als je het vliegtuig mist, dan stap je gewoon in de auto om Feyenoord in Portugal aan te moedigen. Fred Wigman (54) en zijn zoon Tim (19) uit Zwijndrecht zouden woensdag in ongeveer 2,5 uur naar Portugal vliegen. Maar file én een verkeerde afslag 's morgens gooiden roet in het eten. Dus karden ze in één ruk door naar Porto. Want zo'n wedstrijd mag je natuurlijk niet missen.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam

Poll

Denk jij dat het nieuwe stadion van Feyenoord er nog komt?

Denk jij dat het nieuwe stadion van Feyenoord er nog komt?

  • Tuurlijk, jaartje vertraging is geen probleem (23%)
  • Nou ben ik toch wel gaan twijfelen (14%)
  • Nee, ze trekken aan een dood paard (64%)
5019 stemmen