,Alina Engibarjan: ,,Tussen Rotterdamse makelaars is er veel strijd. Als ik een klant heb binnengehaald, hoor ik vaak dat een concurrent nog vier keer heeft gebeld.”
Volledig scherm
PREMIUM
,Alina Engibarjan: ,,Tussen Rotterdamse makelaars is er veel strijd. Als ik een klant heb binnengehaald, hoor ik vaak dat een concurrent nog vier keer heeft gebeld.” © Jan de Groen

Armeense Alina (32) groeide op in rauw Spangen met ‘witte boterhammen met kaviaar’

RotterdammersIn iedere Rotterdammer schuilt een uniek relaas. Wekelijks tekent verslaggever Marcel Wijnstekers zo’n levensverhaal op. De in Armenië geboren Alina Engibarjan (32) is een goed gebekte aan- en verkoopmakelaar van onroerend goed, maar bovenal moeder van drie kinderen. ,,Ik sluit mijn deals op de skatebaan.”

 1. Voorwaardelijke rijontzegging voor scholier (19) die dronken klasgenoot overreed met Land Rover
  PREMIUM

  Voorwaarde­lij­ke rijontzeg­ging voor scholier (19) die dronken klasgenoot overreed met Land Rover

  Het had zo’n mooie dag moeten worden, de laatste dag van de middelbare school. Opgetogen gingen de leerlingen vorig jaar op 12 april naar het Erasmiaans Gymnasium in Rotterdam. De combinatie van alcohol en een Land Rover Defender maakte dat de zogenoemde kolderdag eindigde in een drama. Een 18-jarige jongen reed met de enorme auto over een klasgenootje heen. Hij krijgt een voorwaardelijke rijontzegging.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

 1. Opluchting in zorgcentrum: kat Moppie is niet dood
  Play

  Opluchting in zorgcen­trum: kat Moppie is niet dood

 2. Samenvatting | PSV - Sparta Rotterdam
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | PSV - Sparta Rotterdam

  29 november

Rotterdam