Auto over de kop bij Erasmusbrug: Zes inzittenden gewond onder wie vier kinderen

videoEen auto is maandagavond over de kop geslagen op de Posthumalaan, het verlengde van de Erasmusbrug, in Rotterdam-Zuid. Zes inzittenden raakten daarbij gewond. Er zaten vier kinderen in het voertuig. Drie van hen zijn ernstig gewond.

Hulpdiensten rukten massaal uit om de zes inzittenden zo snel mogelijk uit de wagen te halen. Zeven ambulances waren ter plaatse om de slachtoffers naar het ziekenhuis te vervoeren. In de auto zaten twee volwassenen en vier kinderen.

Een woordvoerder van de Veiligheidsregio laat weten dat niemand bekneld is geraakt. Iedereen was aanspreekbaar toen ze uit de auto werden gehaald en vervolgens met ambulances naar het ziekenhuis werden gebracht. De situatie van drie van de kinderen is ernstig.

Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk. De auto sloeg over de kop. Er was geen ander voertuig bij betrokken. Volgens de politie reed de bestuurder op een betonblok waardoor de auto werd gelanceerd. 

De auto is volledig verwoest. De drie kinderen die in het voertuig zaten zijn als eerste naar het ziekenhuis gebracht.
Volledig scherm
De auto is volledig verwoest. De drie kinderen die in het voertuig zaten zijn als eerste naar het ziekenhuis gebracht. © MediaTV

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam