Auto richt ravage aan in tankstation Nieuwerkerk aan den IJssel

videoBij tankstation De Vink aan de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel is afgelopen nacht rond 2.00 uur een auto de shop binnengereden. Er raakte niemand gewond bij de crash. De schade in de shop is enorm, bij het tankstation kan voorlopig niet worden getankt.

Een medewerkster van de shop stond op het moment van de crash niet achter de kassa. Ze hoorde een enorme klap en trof daarna de auto te midden van de ravage aan.

De auto is precies tussen de paaltjes door gereden die de winkel moeten beschermen tegen een ramkraak. De personen in de auto sloegen direct op de vlucht. De politie heeft gemeld dat er vier verdachten zijn aangehouden na de crash. Het betreffen vier mannen, in de leeftijd van 20, 21,23 jaar oud en allemaal afkomstig uit Gouda. Wie van de verdachten de auto bestuurde op het moment van het ongeluk, is niet bekend.

In de auto is een fles lachgas gevonden. De politie doet nog onderzoek naar de naar de precieze toedracht van het ongeluk.

Volledig scherm
© Frank de Roo
Volledig scherm
De schade in de shop is enorm. © AS Media

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam