Volledig scherm
© Evert Elzinga

Automobilist met lachgasballon achter het stuur geeft valse naam en valt door de mand

Een automobilist viel vannacht door de mand toen hij een verkeerde naam opgaf bij de politie. De man, die betrapt werd met een lachgasballon achter het stuur, kon zich niet identificeren, maar gaf wel details over zijn zogenaamde identiteit. Agenten doorzagen dit en hielden de man aan.

Het incident gebeurde vannacht toen agenten voor een rood stoplicht stonden en de man in de auto naast hen met een lachgasballon in zijn hand zagen. Naast hem lag een cilinder voor het vullen van de ballon. De agenten controleerden de man, maar die kon geen identiteitsbewijs laten zien. Hij dreunde een naam, adres en geboortedatum op, maar toen de agenten doorvroegen naar de namen van zijn moeder en zusjes, stond de man met zijn mond vol tanden.

De man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar kwam zijn echte identiteit naar boven en bleek zijn rijbewijs ongeldig te zijn verklaard. De politie heeft een proces-verbaal opgemaakt en de man moet zich binnenkort verantwoorden bij de politierechter.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam

Poll

Waar moet Rotterdam de verkoop van lachgas verbieden?

Waar moet Rotterdam de verkoop van lachgas verbieden?

  • In de hele stad (88%)
  • Alleen daar waar overlast is (4%)
  • Nergens (8%)
9473 stemmen