Het laatste incident op de lange lijst is het bekladden van de woning van wethouder Simons.
Volledig scherm
PREMIUM
Het laatste incident op de lange lijst is het bekladden van de woning van wethouder Simons. © MediaTV

Bekladdingen en intimidaties door Rotterdam Jongeren Kern: ‘Ook Feyenoord heeft rol bij aanpak’

De politie, gemeente, maar ook Feyenoord moeten extra stappen zetten om een einde te maken aan de intimidatie door de Rotterdam Jongeren Kern (RJK). Dat zegt onderzoeker Henk Ferwerda. ,,Voor strafbare feiten moeten de aanstichters natuurlijk voor de rechter komen, maar Feyenoord moet zulke supporters ook niet in het stadion willen hebben.’’

11 reacties

 • Dirk Zaal

  1 maand geleden
  heeft niks met de club te maken geld ook voor andere clubs de media is er verantwoordelijk voor die lui krijgen te veel aandacht laat eens minder foto,foto's er van zien net wat er al gezegd werd in een reaktie gelijk weg halen en geen aandacht aan besteden pak die lui op en zet ze bij de opleiding commando 's neer en door heel stad graffiti laten verwijderen al duurt dat jaren wel of geen gezin laat ze maar werken met wat ze hebben aangericht qua slopen en alles onderspuiten
 • Frank Nijhuis

  2 maanden geleden
  De Roze Kameraden durven uit te komen voor wie en wat ze zijn. Die "losers" die de teksten op de muur hebben geklad durven dat niet. En ja, Slot mag daar wel iets van vinden en dat laten merken inclusief het hele Feyenoord bestuur!
 • J Gulinck

  2 maanden geleden
  Reactie is zinloos. Bood, kwaad, moeten ze aanpakken, etc. Er gebeurt in dit land toch niets om dit aan te pakken tenzij je de belasting te laat betaalt of te hard rijdt.
 • Sander de Koning

  2 maanden geleden
  Zolang de rechters hier bloemen uitdelen ipv straffen,wordt het hier van kwaad tot erger. Strafkamp in met zo'n gasten en ouders de kosten ervan laten betalen.
 • Leo Pusch

  2 maanden geleden
  Wat de BVO in ieder geval wel kan doen is luid en duidelijk uitspreken dat de sympathie ligt bij onze Roze Kameraden, in woord en daad. Laat Slot en spelers leden van de Roze Kameraden letterlijk omarmen: zij horen bij ons! Die lafaards van RJK, het zijn lage lafaards, horen niet bij ons. Eens zal duidelijk worden wie het zijn en dan zal hen ook persoonlijk duidelijk gemaakt moeten worden dat zij er niet bij horen! Niet stoer genoeg, niet menselijk genoeg, watjes!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam