Volledig scherm
PREMIUM
De Jonge Democraten Rotterdam roepen moederpartij D66 op te blijven strijden tegen 'het conservatieve horecabeleid' van burgemeester Aboutaleb. © ANP

'Beleid Aboutaleb vergalt uitgaansleven in de stad'

OpinieBurgemeester Ahmed Aboutaleb verstiert het Rotterdamse uitgaansleven met zijn repressieve beleid, vinden de Jonge Democraten Kiki Kersten en Sjors van Wickeren.

Club Vie is weer open na de uitspraak in een kortgedingprocedure. De procedure, aangespannen door clubeigenaar Tony Carbonaro, ging over het besluit van burgemeester Aboutaleb om de club drie maanden te sluiten na meldingen van zedendelicten in de omgeving van Club Vie. Het vermoeden bestaat dat slachtoffers in deze club zijn gedrogeerd. 

  1. 24 uur Wilhelminapier: Zo leuk en bruisend is dit voormalige desolate havengebied geworden
    PREMIUM
    video

    24 uur Wilhelmina­pier: Zo leuk en bruisend is dit voormalige desolate havenge­bied geworden

    Met zijn woud aan torens is de Wilhelminapier niet meer weg te denken uit de skyline van Rotterdam. In pakweg twee decennia kreeg de oude havenpier een nieuw leven als als eigentijdse wolkenkrabberwijk. Hoewel nog drie torens ontbreken, nadert het nieuwe stukje stad langzaam zijn voltooiing. Het wordt drukker en drukker op de pier, sterker nog: het bruist. Hoe leuk en levendig is het eigenlijk geworden in dat voormalige desolate havengebied? We verbleven er 24 uur om dat te ervaren.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam