Waaijer Projectrealisatie en ABB Bouwgroep bouwt aan Berkel Centrum West, een nieuwbouwwijk in Berkel en Rodenrijs met 170 woningen. © Berkel Centrum West B.V.
Volledig scherm
Waaijer Projectrealisatie en ABB Bouwgroep bouwt aan Berkel Centrum West, een nieuwbouwwijk in Berkel en Rodenrijs met 170 woningen. © Berkel Centrum West B.V. © ABB Bouwgroep

Berkel door corona op z’n kop, maar verkoop centrumwoningen loopt hard

170 woningen erbijEen van de snelst groeiende gemeenten in de regio, Lansingerland, krijgt er weer een nieuwbouwproject bij. Dit voorjaar begint, als alles volgens planning verloopt, de bouw van Berkel Centrum West, een nieuwbouwwijk met ruimte voor 170 woningen.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  1

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

 1. Dit stel is 60 jaar getrouwd en viert dat op een bijzondere manier
  Play

  Dit stel is 60 jaar getrouwd en viert dat op een bijzondere manier

 2. Yvonne knutselt vagina's van Ministeck met haar vader (en dit is waarom)
  Play

  Yvonne knutselt vagina's van Ministeck met haar vader (en dit is waarom)

Rotterdam