Volledig scherm
Een bestuurder van een zwarte bestelbus is gisteravond doorgereden nadat hij twee meisjes aanreed die op de rotonde van de Albrandswaardseweg in Poortugaal fietsten. © Politie Albrandswaard

Bestuurder aangehouden voor doorrijden na aanrijding met fietsende meisjes

UpdateDe politie heeft gisteravond een verdachte aangehouden voor het doorrijden na een ongeluk met twee fietsende meisjes in Poortugaal. De twee raakten gewond nadat een bestuurder van een zwarte bestelbus ze aanreed op de rotonde van de Albrandswaardseweg.

Het ongeluk vond plaats rond 21:00 uur. Na de aanrijding ging de bus met hoge snelheid verder in de richting van de Albrandswaardsedijk. Het is onbekend wat de toestand is van de meisjes.

In de bus zaten volgens de politie in ieder geval twee personen: een man die de bus bestuurde en een vrouw als bijrijder. De bestelbus heeft mogelijk schade aan de voorkant.

De politie roept getuigen op zich te melden. 

Politie Albrandswaard

Omstreeks 21:00 uur vanavond zijn er twee meisjes aangereden op de rotonde van de Albrandswaardseweg met de Schoeder van de Kolklaan te Poortugaal. De meisjes reden op een fiets. Zij zijn aangereden...

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws in Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.  

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Poll

De gemeente hoopt dat Rotterdammers een steentje bijdragen aan het Songfestival. Betaalt u mee?

De gemeente hoopt dat Rotterdammers een steentje bijdragen aan het Songfestival. Betaalt u mee?

  • Natuurlijk! De hele stad heeft er tenslotte plezier van. (24%)
  • Nee, geen denken aan! Laat de gemeente de volle mep maar betalen. (76%)
6242 stemmen