Bijzondere video Conny Janssen Danst: dansen bij de giraffen van Blijdorp

VIDEODansen bij de giraffen, ijsberen of in de Chinese tuin van Diergaarde Blijdorp. Wie zou dat niet eens willen doen? Het gezelschap Conny Janssen Danst heeft onlangs een dansvideo opgenomen in Diergaarde Blijdorp. De bijzondere beelden zijn gepubliceerd op social media.

De twee dansers in de video -Tu Hoang en Liza Wallerbosch - geven met hun voorstelling tegelijkertijd een rondleiding door de dierentuin, waarbij vooral de architectuur van Blijdorp centraal staat. Ze dansen in het Oceanium, bij het giraffenverblijf, de ijsberen en flamingo's. 

,,Er zijn pas weer in september voorstellingen van Conny Janssen Danst'', vertelt Sarah den Engelse, medewerker publiciteit & marketing bij het gezelschap. ,,We hebben daarom verschillende dansfilms in de stad opgenomen. Behalve bij Diergaarde Blijdorp, hebben we gedanst op de binnenplaats van museum Boijmans Van Beuningen en in het voormalige zwemparadijs Tropicana.'' Het project Conny Jansen Danst loves Rotterdam is een samenwerking met filmmaker Davide Bellotta, die ook de muziek verzorgde.

Met de films wil Conny Janssen haar liefde voor Rotterdam laten zien, de drie films heten daarom Conny Janssen Danst loves Rotterdam.  In elke film worden de dansers door een andere Rotterdamse ontwerper of stylist gekleed, in dit derde deel door Nen Xavier. De beelden zijn op de website en facebookpagina van het gezelschap te zien. ,,We hebben met veel plezier aan dit project gewerkt. Dus wellicht komt er nog een vervolg op andere plekken in de stad.'' 

Volledig scherm
Dansen bij de giraffen. © CJD

Conny Janssen Danst

Dansen met een ijsbeer? Dat kan hier en daarom: CONNY JANSSEN DANST loves ROTTERDAM #3! Het (voorlopig) laatste deel in de serie dansfilms waarin we 'onze' stad vieren met al haar talent,...

Volledig scherm
Bij de oude ingang van Diergaarde Blijdorp. © Conny Janssen Danst
Volledig scherm
In de voorstelling geven de dansers tegelijkertijd een rondleiding. © Conny Janssen Danst
Volledig scherm
Met de video's wil het dansgezelschap de liefde voor Rotterdam laten zien. © Conny Janssen Danst
Volledig scherm
De natuur in Diergaarde Blijdorp vormt een mooi decor. © Conny Janssen Danst
Volledig scherm
Dansen 'onder' het water. © Conny Janssen Danst

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam