Steun de lokale winkelier door er digitaal te bestellen, luidt de oproep van Donner. Op de foto de directie van Donner, met helemaal rechts Leo van de Wetering.
Volledig scherm
Steun de lokale winkelier door er digitaal te bestellen, luidt de oproep van Donner. Op de foto de directie van Donner, met helemaal rechts Leo van de Wetering. © Jan de Groen

Boekhandel Donner roept op lokaal te bestellen: ‘Steun je lokale winkeliers’

Leo van de Wetering, directielid van de Rotterdamse boekhandel Donner, roept boekenlezers op om bij de digitale aanschaf van nieuwe boeken ook aan de lokale boekhandel te denken. De boekhandelaren in de stad zien door het coronavirus het aantal klanten in de winkel afnemen. 

  1. Minder klachten over vliegveld door vluchtuitval, Hoeksche Waard weerspreekt gerucht mega-uitbraak

    Minder klachten over vliegveld door vluchtuit­val, Hoeksche Waard weer­spreekt gerucht me­ga-uit­braak

    Ondernemers en zzp’ers in de Rotterdamse regio hoeven voorlopig geen lokale belastingen te betalen. Door de coronacrisis hebben velen van hen het financieel zwaar. Hugo de Jonge, Rotterdammer en oud CDA-wethouder, vervangt de oververmoeide minister Bruno Bruins (VVD) die geheel onverwachts zijn ontslag heeft aangeboden. Ziekenhuizen in de Rotterdamse regio merken dat het steeds drukker wordt met coronapatiënten. In dit liveblog houden we je op de hoogte van actuele zaken. Hier lees je alle eerdere ontwikkelingen terug.
  2. Winkels dicht of sluiten eerder door zorgen om coronavirus: ‘Het is ontzettend heftig’

    Winkels dicht of sluiten eerder door zorgen om coronavi­rus: ‘Het is ontzettend heftig’

    Het duurt niet lang meer of de drukke Rotterdamse binnenstad is een spookcentrum waar winkelend publiek niets meer heeft te zoeken. Talloze zaken gaan al later open en vroeger dicht en laten koopavond voor wat het is. Vandaag zijn de eerste winkels op slot gegaan. Voor onbepaalde tijd. Het is doodstil op de Meent, Lijnbaan en in de Koopgoot. Naar verwachting zullen meer zaken de deuren voor enkele weken sluiten. Het coronavirus heeft de middenstand volledig in haar greep.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam