Studentes van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) willen op de campus niet langer worden geconfronteerd met verdachten van seksueel geweld.
Volledig scherm
PREMIUM
Studentes van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) willen op de campus niet langer worden geconfronteerd met verdachten van seksueel geweld. © ANP XTRA

Boze en bange EUR-studenten: schors verdachten van seksueel geweld

Studentes van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) willen op de campus niet langer worden geconfronteerd met verdachten van seksueel geweld. Ze zijn een online petitie gestart in de hoop dat de universiteit studenten tegen wie aangifte is gedaan en een politieonderzoek loopt, onmiddellijk schorst.

  1. No, no, there’s no limit! En nog tientallen andere meezingers uit de 90s op dit nieuwe festival
    PREMIUM

    No, no, there’s no limit! En nog tientallen andere meezingers uit de 90s op dit nieuwe festival

    Drie dagen meezingen met onverwoestbare hits uit de jaren negentig? Het leek in coronatijd lang volslagen onmogelijk, maar nu wacht toch echt een feest der herkenning. In juni vindt in het Sparta-stadion in Rotterdam een driedaags festival plaats dat duizenden mensen moet trekken, en waar een hele parade aan nationale en internationale artiesten als Blackstreet, 2 Unlimited, Armand van Helden én de Snollebollekes is geprogrammeerd.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam