Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Brandweer redt versufte poes van snikheet balkon

De brandweer heeft vanmiddag een poes van een snikheet balkon aan de Ebenhaëzerstraat in de Rotterdamse wijk Carnisse gered. Het diertje stond al een tijdje in de volle zon en was versuft geraakt.

Het dier werd opgemerkt door een voorbijganger, die het alarmnummer belde. Nadat de brandweer de kat vanaf de tweede etage op de grond had gekregen, is het dier meegenomen door de dierenambulance. 

De eigenaar van de kat was niet thuis.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws in Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief. 

  1. AD nieuwe mediapartner van Feyenoord

    AD nieuwe mediapart­ner van Feyenoord

    Het AD is vanaf dit seizoen weer mediapartner van Feyenoord. De Persgroep Nederland, de uitgever van onder andere het AD, tekent binnenkort een overeenkomst voor de komende drie seizoenen. Woensdag 17 juli, wanneer Feyenoord het opneemt tegen Panathinaikhos, zal het AD al zichtbaar zijn in De Kuip met onder andere een boardingpositie aan de tweede ring. De samenwerking bestaat onder meer uit gezamenlijke acties voor het legioen, on-en offline advertentieruimte voor de club en diverse lezersacties.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Poll

De gemeente hoopt dat Rotterdammers een steentje bijdragen aan het Songfestival. Betaalt u mee?

De gemeente hoopt dat Rotterdammers een steentje bijdragen aan het Songfestival. Betaalt u mee?

  • Natuurlijk! De hele stad heeft er tenslotte plezier van. (24%)
  • Nee, geen denken aan! Laat de gemeente de volle mep maar betalen. (76%)
6267 stemmen