Club Blu aan de Prins Alexanderlaan is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.45 uur beschoten. Het doet de gemeente besluiten om de club voor minimaal twee weken tot sluiten en dat is een hard gelag voor kerkgemeenschap Mozaiek010.
Volledig scherm
PREMIUM
Club Blu aan de Prins Alexanderlaan is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.45 uur beschoten. Het doet de gemeente besluiten om de club voor minimaal twee weken tot sluiten en dat is een hard gelag voor kerkgemeenschap Mozaiek010. © Foto: AD

Club moet dicht na schoten en dat is hard gelag voor deze kerkgemeenschap, die draaide als een ‘tierelier’

Wat begon als een leuk idee, groeide uit tot een kerkdienst die draait als een tierelier. Elke zondag trekken 700 tot 800 mensen naar de Rotterdamse Club Blu om de diensten van Mozaiek010 bij te wonen. Nu de gemeente de club voor minimaal twee weken heeft gesloten, moet de kerkgemeenschap op zoek naar een nieuwe plek.

  1. Groot onderzoek naar twee gevonden lichamen in Zoetermeer, slachtoffers mogelijk moeder en zoon
    met video

    Groot onderzoek naar twee gevonden lichamen in Zoetermeer, slachtof­fers mogelijk moeder en zoon

    De politie heeft zaterdagmiddag een overleden vrouw en een man gevonden in een woning aan het Kramerplan in Zoetermeer. Rechercheurs hebben de hele avond en nacht grootschalig onderzoek gedaan in en rond de woning. De twee slachtoffers zijn vermoedelijk een moeder en een zoon en hebben een link met een dodelijke aanrijding in Lekkerkerk zaterdagmiddag. Daarbij zou de vader om het leven zijn gekomen.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam