Club Vie uitgeroepen tot beste club van Nederland

VideoDe Rotterdamse Club Vie is dinsdagavond uitgeroepen tot beste club van Nederland tijdens de uitreiking van de Nightlife Awards. De discotheek kan de positieve publiciteit goed gebruiken na aantijgingen dat bezoeksters zouden zijn gedrogeerd en misbruikt.

Volledig scherm
© foto Jan de Groen

Het uitgaanspubliek stemde op Club Vie aan de Maasboulevard via sociale media. De populariteitscontest wordt jaarlijks gehouden aan de vooravond van de Amsterdam Dance Event (ADE).

Rotterdam was goed vertegenwoordigd met Villa Thalia op een tweede plek. Daarnaast eindigden Shelter in Amsterdam, Club Rodenburg in Beesd en Mondial in Beek in de top 5.

Opsteker

De overwinning is een opsteker voor Club Vie, dat enige tijd dicht moest van de gemeente. Bezoeksters hadden bij de politie gemeld in de discotheek gedrogeerd te zijn, waarna ze elders werden aangerand of verkracht. Eigenaar Tony Carbonaro vocht de sluiting met succes aan.

De bedrijfsleider van Club Vie laat weten ontzettend blij te zijn met deze erkenning. ,,We kunnen die positieve reclame goed gebruiken.''

In samenwerking met indebuurt Rotterdam