De anti-lhbtiq+-bekladding vertoont veel gelijkenissen met de bekladding van de sportschool van Paul van Dorst, oprichter van de Roze Kameraden.
Volledig scherm
PREMIUM
De anti-lhbtiq+-bekladding vertoont veel gelijkenissen met de bekladding van de sportschool van Paul van Dorst, oprichter van de Roze Kameraden. © MediaTV

COC-kantoor in Rotterdam beklad met homofobe leuzen: ‘Mogelijk vanwege steun aan Roze Kameraden’

updateHet kantoor van COC Rotterdam, een organisatie die zich inzet voor de acceptatie van de lhbtiq+- gemeenschap in de stad, is zondagochtend vroeg beklad met anti-homoleuzen. Volgens COC-voorzitter Arjan Beune lijkt er een duidelijke relatie te zijn met de oprichting van de Feyenoord-supportersvereniging Roze Kameraden.  Een groot aantal lhbti-organisaties heeft inmiddels een brandbrief naar Feyenoord over de kwestie gestuurd. 

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?

In samenwerking met indebuurt Rotterdam