Volledig scherm
club/cultuurpodium Perron Rotterdam © Cultuurpodium Perron

Cultuurpodium Perron opent na 3,5 jaar weer de deuren

UpdateGoed nieuws voor technoliefhebbers. Voortaan kan er weer elke week gefeest worden in ‘de bunker’ aan de Schiestraat. Cultuurpodium Perron mag weer open.

De uitgaansgelegenheid in het oude postgebouw sloot na vier succesvolle jaren in 2015 de deuren. De plek van de club was tijdelijk, het pand moest hetzelfde jaar nog tegen de vlakte om ruimte te maken voor kantoren en een hotel. Dat gebeurde niet.

Het pand bleef staan en oud-eigenaar Aziz Yagoub zag mogelijkheden. Hij ging het gesprek aan met de gemeente Rotterdam, eigenaar van het gebouw. Met succes. Wie met veel nostalgische gevoelens terugdenkt aan de tijden in de donkere club hoeft niet lang te wachten: Perron opent donderdag 29 november de deuren waarna er weer elke week kan worden gedanst.  Tot nu toe was er af en toe nog een feest, zoals bij het REC Festival. 

,,De afspraak met de gemeente is, dat wij onze biezen pakken als dat nodig is’’, zegt Yagoub. ,,Wanneer dat is? Ik heb geen idee. Maar we zijn blij dat de gemeente dit mogelijk maakt en dat we niet tegen een verlaten gebouw midden in de stad moeten aankijken.’’

‘De bunker’ heeft een ‘nieuw jasje’ gekregen. ,,Verder proberen we het oude Perron-gevoel te behouden, Zoals het altijd is.‘’ 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!  

Volledig scherm
© Cultuurpodium Perron

In samenwerking met indebuurt Rotterdam