Rood-wit-blauw, speciaal voor alle geslaagden!
Volledig scherm
Rood-wit-blauw, speciaal voor alle geslaagden! © Gemeente Rotterdam

Daarom kleurt de Erasmusbrug vanavond rood-wit-blauw

Voor alle geslaagde Rotterdammers kleurt de Erasmusbrug vanavond rood-wit-blauw. Een felicitatie van de stad aan de leerlingen, die het in dit 'roerige schooljaar’ extra zwaar hadden. 

 1. ‘Vrienden’ helpen Blijdorp een handje: half miljoen voor nieuw verblijf ibissen en hyacintara’s

  ‘Vrienden’ helpen Blijdorp een handje: half miljoen voor nieuw verblijf ibissen en hyacintara’s

  De Vrienden van Blijdorp willen een half miljoen euro bijeen krijgen voor nieuwe volières voor hyacintara’s en ibissen in Diergaarde Blijdorp. De huidige onderkomens van deze dieren zijn oud en kwetsbaar en nodig aan vervanging toe. ,,In de coronacrisis helpen wij de dierentuin waar wij kunnen om noodzakelijke projecten tóch door te laten gaan’’, zegt woordvoerder Bart Noordegraaf van deze ‘fanclub van Blijdorp’.
 2. De Erasmusbrug is 25 jaar oud: de Zwaan is een feestbeest geworden
  PREMIUM
  Foto-serie

  De Erasmus­brug is 25 jaar oud: de Zwaan is een feestbeest geworden

  De Erasmusbrug is 25 jaar oud, en al een kwart eeuw wordt er gefeest en gefuifd op de beroemde oeververbinding in hartje stad. Snelheidsduivels in watervlugge vliegtuigjes scheerden er onderdoor tijdens de Red Bull Air Race in 2008, Rotterdammers vergaapten zich aan spetterend vuurwerk met oud en nieuw of moedigden afgematte atleten aan bij de zoveelste marathon. Met als kers op de taart de oogverblindende show die dj Afrojack gaf als uitsmijter van het Eurovisie Songfestival.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam