De aanbieders van deelvervoersmiddelen - minus de Watertaxi - waarmee de RET een samenwerking is aangegaan. Geheel rechts op de foto RET-baas Maurice Unck.
Volledig scherm
PREMIUM
De aanbieders van deelvervoersmiddelen - minus de Watertaxi - waarmee de RET een samenwerking is aangegaan. Geheel rechts op de foto RET-baas Maurice Unck. © R. Keus

Da’s handig: vanuit de tram spring je supersnel op de elektrische scooter (en je krijgt nog korting ook)

Stap voor stap naar optimaal deelvervoersgemak. Om die reden heeft het Rotterdamse openbaarvervoersbedrijf RET de samenwerking met de Watertaxi en aanbieders van elektrische deelscooters, -fietsen en -auto’s uitgebreid. Met kortingsacties worden reizigers deze zomer verleid tot het aan elkaar schakelen van ritten met bijvoorbeeld de tram en een elektrische deelscooter of deelfiets.

  1. Ongeschoold personeel en foute declaraties: het was een puinhoop bij opvang voor gehandicapten
    PREMIUM

    Onge­schoold personeel en foute declara­ties: het was een puinhoop bij opvang voor gehandicap­ten

    Personeel zou seks hebben met een bewoner. En de directie declareerde voor tienduizenden euro’s aan zorg die nooit werd gegeven. Het was een puinhoop bij een zorginstelling in de regio Rotterdam. Mensen met een verstandelijke beperking konden er ‘beschermd wonen'. Maar de vijf wooncomplexen waren allesbehalve veilig. Dat blijkt uit een vernietigend rapport van de toezichthouder en gesprekken met betrokkenen.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam