Volledig scherm
Francois Geurds © Sanne Donders

Dat is nog eens exclusief ontbijten: gekookt eitje door sterrenchef François Geurds

Een gepocheerd ei op tweesterrenniveau en eggs benedict van een meesterkok? Vanaf dinsdag 25 juni kunnen eters terecht voor een ontbijt van sterrenkok François Geurds. In het FG Restaurant in de Rotterdamse Hofbogen opent hij een ontbijtrestaurant. 

Vanaf 7.30 uur ‘s ochtends zijn de deuren van FG Breakfast geopend voor de eerste gasten. Die staan (zuurdesem-)broden, croissants, bijzondere ham en kaas en zelfs kaviaar en champagne te wachten. Voor wie dat laatste iets té is in de ochtend, zijn er ook sapjes, salades en pancakes te koop.

Bij het à-la-carterestaurant hoeven ontbijters niet in de rij van een buffet te staan, maar kunnen ze vanaf 7.30 plaatsnemen aan tafel. Daar wordt hun bestelling geserveerd. Omdat de gasten per gerecht betalen, is de prijs afhankelijk van hoeveel iemand eet. Het is nog onbekend hoeveel een croissantje of een gekookt ei precies gaat kosten.

Voor wie dit nog niet exclusief genoeg is, kan een privéruimte reserveren voor een ontbijtje. Tot 10.00 uur 's ochtends kan worden aangeschoven voor het ontbijt. De keuken blijft open tot alle gasten zijn uitgegeten.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws in Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.  

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Poll

De gemeente hoopt dat Rotterdammers een steentje bijdragen aan het Songfestival. Betaalt u mee?

De gemeente hoopt dat Rotterdammers een steentje bijdragen aan het Songfestival. Betaalt u mee?

  • Natuurlijk! De hele stad heeft er tenslotte plezier van. (24%)
  • Nee, geen denken aan! Laat de gemeente de volle mep maar betalen. (76%)
6254 stemmen