Valentijnsdag is in aantocht!
Volledig scherm
Valentijnsdag is in aantocht! © ANP

De liefde vieren of vinden? Deze dingen kun je doen in Rotterdam

Bosje bloemen, een kaartje of samen romantisch de hort op. De mogelijkheden zijn oneindig, maar wat blijkt? Liefde gaat meestal toch écht door de maag. Dit zou je kunnen doen op valentijnsdag.

Til de liefde naar grotere hoogtes

Een diner van vijf gangen wegsmikkelen of overnachten? Dat kan in het Rotterdamse icoon de Euromast. Het diner kost 219 euro voor twee personen. Het VIP arrangement met overnachting in een suite, kost 650 euro voor twee.

Liefde gaat door de maag

Spido pakt uit voor tortelduifjes. Geliefden kunnen vrijdag op een valentine dinner cruise door Rotterdam. Een akoestisch optreden zal de romantische avond omlijsten. De boot vertrekt om 19.00 uur vanaf het Willemsplein en meert om 22.30 uur weer aan. De liefdescruise kost 49,50 euro.

Ook fan van de kroket? Misschien beland je bij elkaar in bed

Afknappers? Uiterlijk? Doet er niet toe, vindt Bram Ladage. De patatkoning gaat mensen matchen op basis van hun favoriete snack. Nog leuker: matches die elkaar binnen vijf jaar het jawoord geven, krijgen hun bruiloft cadeau. Vrijdag mogen er zestien singles met elkaar op date bij het filiaal bij Zuidplein.

Verkering vinden bij je favoriete voetbalclub

Voetbal kijken en flirten tegelijkertijd. Dat doe je bij Excelsior komende vrijdag. De club heeft één vak beschikbaar gesteld voor singles. Op de Erasmus-tribune mogen die elkaar de hele wedstrijd lang versieren. Een boodschap achterlaten voor je geliefde, kan ook op beeldschermen in het stadion. Twee geloven op een kussen, daar slaapt de duivel tussen gaat hier in elk geval niet op.

Oproep! 

Heb jij je partner op een bijzondere manier ontmoet? Zaten jullie samen opgesloten in de lift en sprong toen de vonk opeens over? Of werd jij verliefd op de jongen waarmee je vroeger al in de zandbak zat? Of misschien werd je juist wel verliefd op die persoon waarvan je het nóóit had verwacht. Wij zijn benieuwd naar jouw bijzondere verhaal. Deel het met ons door te mailen naar rd.reageren@ad.nl

Wij zullen je gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Meer informatie vind je in ons privacy-statement.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam