Meerdere seniorenpartijen trekken op naar het Rotterdamse stadhuis. Zij zijn niet de enige nieuwkomers die dingen naar een plek in de gemeenteraad. Zo heeft de PVV aangekondigd mee te doen aan de Rotterdamse stembusstrijd.
Volledig scherm
PREMIUM
Meerdere seniorenpartijen trekken op naar het Rotterdamse stadhuis. Zij zijn niet de enige nieuwkomers die dingen naar een plek in de gemeenteraad. Zo heeft de PVV aangekondigd mee te doen aan de Rotterdamse stembusstrijd. © Peter Aquino

De strijd om de stemmen is in Rotterdam al begonnen

GemeenteraadsverkiezingenDe gemeenteraadsverkiezingen zorgen nu al voor vuurwerk in Rotterdam, want 50Plus heeft het aan de stok met andere ouderenpartijen. Andere nieuwkomers in de Rotterdamse politiek, zoals de PVV, zijn gewaarschuwd.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?

In samenwerking met indebuurt Rotterdam