Carrie Jansen.
Volledig scherm
PREMIUM
Carrie Jansen. © Joost Hoving

De vrouwelijke technicus was duizend keer mooier en boeiender dan die hele Jett Rebel zelf

ColumnIk was zondagavond bij Jett Rebel in Rotown. En bij de deur heerste al een blij en opgewonden sfeertje. Binnen, rechts voor het podium, kwam ik achter een jongeman van 2.01 meter te staan. Omdat hij dacht dat ik Carry Slee was, de kinderboekenschrijfster, ging hij voor me opzij, de schat.

  1. Slooppartij op terras van horecazaak, uitbater Renaldo geeft jaar lang gratis patat weg voor gouden tip

    Slooppar­tij op terras van horecazaak, uitbater Renaldo geeft jaar lang gratis patat weg voor gouden tip

    Normaal wordt er een geldbedrag uitgeloofd voor degene die komt met de gouden tip, maar uitbater Renaldo de Vries (32) van Verhage Fastfood in Nieuwerkerk aan den IJssel gooit het over een andere boeg: een jaar lang gratis patat. En wel voor de persoon die deze horecaondernemer in contact kan brengen met de ouders van jongeren die tot tweemaal toe de boel voor zijn zaak hebben vernield. ,,Dit kun je er echt niet bij hebben.”
  2. Rommelige start van proef met deelscooters in Capelle, gemeente vraagt bewoners om hulp

    Rommelige start van proef met deelscoo­ters in Capelle, gemeente vraagt bewoners om hulp

    Het proefproject met het aanbieden van deelscooters in Capelle aan den IJssel kent een rommelige start. Al snel na de introductie in oktober bleek dat de elektrische tweewielers, net als in onder meer Rotterdam, op onjuiste wijze worden geparkeerd, tot ergernis van veel Capellenaren. Ook gaf het bedrijf GO Sharing vrijwel direct aan te stoppen in Capelle. De stad grijpt in en wil in elke buurt parkeervakken.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam