Volledig scherm
De auto ramde een driehoeksbord met daarop reclame voor een concert van René Froger. © AD

Deelnemer trouwstoet ramt met (gehuurde) Mercedes reclamebord voor concert René Froger

UPDATEEen deelnemer aan een trouwstoet heeft vanmiddag in een dure Mercedes op het Pompenburg in Rotterdam de macht over het stuur verloren. De gehuurde auto kwam tot stilstand tegen een bord met daarop reclame voor een concert van René Froger. Het bord raakte door de klap los en kwam terecht op een rij geparkeerde fietsen, die vervolgens als dominostenen omvielen. De bestuurder had geen rijbewijs. 

De auto waarmee het ongeval gebeurde, was een gehuurde Mercedes C-Klasse Cabriolet in de supersnelle AMG-uitvoering. Een dergelijke auto kost al gauw een slordige 100.000 euro. De politie laat in een bericht op Twitter weten dat het ongeval te wijten is aan ‘stoer doen’.  De bestuurder is aangehouden en kan een reeks boetes tegemoet zien. Van afleiding door het reclamebord voor het concert, dat zondag wordt gehouden in het Holland Casino aan het Weena, lijkt geen sprake.

Het is niet de eerste keer dat met een gehuurde auto meedoen in een trouwstoet verkeerd afloopt. Vorige maand nog moest een deelnemer zijn gehuurde Ferrari inleveren omdat hij de papierhandel niet op orde had. 

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam