Volledig scherm
PREMIUM
Ahmad Mendes Moreira viert zijn doelpunt tegen Jong AZ. Het bleek niet de winnende treffer. © BSR Agency

Defensieve problemen nekken Excelsior in spectaculaire wedstrijd tegen Jong AZ

videoEen nieuwe trainer, dezelfde defensieve problemen. Trainer Marinus Dijkhuizen staat voor een enorme uitdaging om de verdediging van Excelsior stabiel te krijgen. Tegen Jong AZ leek zijn ploeg na een 0-2 achterstand op weg naar een overwinning, maar mochten de Rotterdammers alsnog de handen dichtknijpen met een gelijkspel: 3-3.

Ahmad Mendes Moreira dacht gisteravond met een wereldgoal de man van de wedstrijd te worden. De invaller zag bij een 2-2 tussenstand na tachtig minuten spelen de doelman van Jong AZ verkeerd gepositioneerd staan en schoot de bal van 35 meter in de lege goal. Nog geen twee minuten later was het echter alweer gelijk, nadat Felix Andrade Correia namens Jong AZ vogelvrij mocht binnenschieten.

Even later leek de thuisploeg het spektakelstuk zelfs nog te gaan verliezen, nadat de defensie van de Rotterdammers opnieuw blunderde en een strafschop weggaf. AZ-speler Thijs Oosting schoot de bal van elf meter echter tegen de lat, waardoor de eerste nederlaag onder Dijkhuizen Excelsior Rotterdam voorlopig bespaard bleef.

  1. Verdachte van bioscoopmoorden dacht dat zijn slachtoffers zijn dochtertje hadden vermoord

    Verdachte van bioscoop­moor­den dacht dat zijn slachtof­fers zijn dochtertje hadden vermoord

    Ergün S., de verdachte van de bioscoopmoorden in Groningen, dacht dat de twee schoonmakers die hij doodstak lid waren van elitetroepen die zijn dochter om het leven hadden gebracht. Dat bleek tijdens een zitting over de omgangsregeling over zijn dochtertje, die 7 februari diende in de rechtbank in Groningen, vóór de eerste strafzaak over de moorden. De uitspraak is door de rechtbank gepubliceerd.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam