Volledig scherm
Het team van Hotel Maassluis met de award. © Hotel Maassluis

Deze hotels in de regio behoren tot de beste van Nederland

Het hotel is pas anderhalf jaar open en sleept nu al een award in de wacht: Hotel Maassluis staat in de top drie van beste hotels van het land. Ook drie Rotterdamse hotels vielen in de prijzen. Het personeel kreeg de prijs persoonlijk uitgereikt.

Gasten van hotelaanbieder Hotels.nl gaven het Maassluise hotel een 9,3. Daarmee kwam de overnachtingsplek twee tiende tekort om gedoopt te worden tot het beste hotel van Nederland. Het hotel kreeg vooral credits vanwege de schone kamers, de fijne ligging aan het water en het gastvrije personeel.

Rotterdam

Drie hotels in Rotterdam kregen ook een award uitgereikt. Zo is het Wings Hotel bij Rotterdam The Hague Airport uitgeroepen tot het beste vliegveldhotel van Nederland en gaat de Luxury Award naar het Mainport Hotel. Ook was er een speciale prijs voor het beste hotel van Rotterdam: het Marriott Hotel kon deze in ontvangst nemen.

In heel Zuid-Holland vielen zeven hotels in de prijzen, waarvan meer dan de helft zich dus in de Rotterdamse regio bevindt. De winnaars van deze hotelprijzen zijn bepaald door 30.000 hotelgasten die het afgelopen jaar een recensie hebben achtergelaten op de website van Hotels.nl.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam