Volledig scherm
Een van de kinderdagverblijven van Kivido. © Victor van Breukelen

Deze kinderopvang helpt single ouders in de zoektocht naar een nieuwe liefde

Kinderopvangorganisatie Kivido wil dat de ouders van kinderen die ze in de Hoeksche Waard opvangt, gelukkig zijn in de liefde. Daarom organiseert ze Mingle the Single, een speeddateavond voor vrijgezelle vaders en moeders.

,,Wij hebben veel alleenstaande ouders in onze klantenkring’’, legt Kivido-directeur Stefanie Verrijp uit. ,,Ik hoor vaak dat zij een tijdje na een scheiding wel weer toe zijn aan een nieuwe liefde, maar dat een datingsite niets voor hen is. Daarom willen wij ze, op een laagdrempelige manier, een fijne avond en wellicht een nieuwe liefde bezorgen.’’

Is dat een taak van een kinderopvangorganisatie? ,,Nee, maar gelukkige ouders zorgen voor gelukkige kinderen.’’

Ouders hoeven zich geen zorgen te maken dat ze geen oppas kunnen vinden. Een van de locaties van Kivido is die avond speciaal geopend, zodat klanten kun kinderen daar gratis naartoe kunnen brengen. Ook niet-klanten van Kivido zijn welkom om te speeddaten, zij kunnen hun kinderen tegen betaling bij de leidsters achterlaten.

Kivido organiseert Mingle the Single samen met The Lobby Food & Drinks in Oud-Beijerland. Op 31 januari vindt in die horecagelegenheid de eerste editie plaats.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam