Volledig scherm
In Forum Rotterdam komen grote modewinkels van Costes en Seven Sisters. © Multi Corporation

Deze modezaken komen in Forum Rotterdam (en er kan nog één winkel bij)

Nu alle krabbels onder de overeenkomsten met de modewinkels Costes en Seven Sisters zijn gezet, laat de winkelvastgoedfirma Multi Corporation weten dat er nog maar één winkelunit van 400 vierkante meter in Forum Rotterdam beschikbaar is voor verhuur.

Costes, dat ook al in de Koopgoot is gevestigd, betrekt een nieuwe zogenoemde flagshipstore van ruim 1600 m2. Seven Sisters begint in haar eerste Nederlandse winkel in de binnenstad van Rotterdam. Het wordt een zaak van 1300 vierkante meter die ook gecombineerd wordt met het modelabel Melting Stockholm. De nieuwe winkels openen tussen begin en halverwege volgend jaar de deuren.  

Volledig scherm
Forum Rotterdam. Nieuwe winkelwalhalla in centrum Rotterdam. Inclusief appartementen (die niet zo bijster worden gewaardeerd qua fraaiheid) © Multi Corporation

Tekst gaat verder onder de foto.

Primark is en blijft de grootste winkel in Forum. De kledinggigant heeft ook ingangen aan weerszijden. Het project, waaraan nog volop wordt gewerkt, omvat 42.000 vierkante meter aan winkels en horeca.  Het bestaat uit een gerenoveerd rijksmonument (voormalige ABN AMRO, waar nu Donner de belangrijkste ‘bewoner’ is), 103 huurappartementen en een modernisering van de Lijnbaan tussen de Van Oldebarneveltplaats en het Binnenwegplein. 

Onlangs is het rijksmonumentale deel van Forum verkocht aan Deka Immobilien.

Volledig scherm
Forum Rotterdam zoals de vastgoedontwikkelaar verwacht dat het er uit gaat zien. © Multi Corporation

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam