Testen in de sportschool: het kan vanaf vandaag bij Bappie Tetteroo in zijn sportschool Brothers is een speciale ruimte ingericht om jezelf te laten testen voor toegang. Fitnesscoach Andy laat zich voor zijn werk testen.
Volledig scherm
PREMIUM
Testen in de sportschool: het kan vanaf vandaag bij Bappie Tetteroo in zijn sportschool Brothers is een speciale ruimte ingericht om jezelf te laten testen voor toegang. Fitnesscoach Andy laat zich voor zijn werk testen. © Frank de Roo

Deze sportschool heeft nu een eigen teststraat: ‘We willen Den Haag laten zien hoe het kan’

Hoe zorg je er als sportschoolhouder voor dat ook niet-gevaccineerden bij je kunnen blijven trainen? Bappie Tetteroo bedacht een creatieve oplossing: sinds deze week is er een speciaal ingerichte teststraat ín zijn sportschool. Een staafje in de mond en neus en als de uitslag negatief is: sporten maar. ,,We zien in kortere tijd veel meer mensen binnenkomen.”

  1. Als Lars M. (34) met zijn stalen pijp een ME’er aanvalt, schiet politie twee keer: OM eist drie jaar cel
    PREMIUM
    VIDEO

    Als Lars M. (34) met zijn stalen pijp een ME’er aanvalt, schiet politie twee keer: OM eist drie jaar cel

    Als de 34-jarige Lars M. een ME’er aanvalt met een stalen pijp tijdens de Coolsingelrellen, lossen twee agenten waarschuwingsschoten. ,,Dit heeft geen enkel effect op verdachte. Hij blijft slaan met de staaf’’, stelt de officier van justitie, die tegen de Rotterdammer drie jaar celstraf eist voor poging doodslag waarvan een half jaar voorwaardelijk. Vooralsnog de hoogste eis.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam