Ad Janssen en Marlotte Eversdijk met op de achtergrond restaurant Bij Ad in Bergschenhoek. Janssen denkt dat het de laatste nieuwe zaak wordt die hij opzet.
Volledig scherm
PREMIUM
Ad Janssen en Marlotte Eversdijk met op de achtergrond restaurant Bij Ad in Bergschenhoek. Janssen denkt dat het de laatste nieuwe zaak wordt die hij opzet. © Frank de Roo

Deze zaak wordt het laatste kunstje van meesterkok Ad Janssen (en het staat op een prachtig landgoed)

De Rhoonse meesterkok Ad Janssen begint een nieuw restaurant in Bergschenhoek.  Wanneer het precies opengaat, weet hij niet. Geen mens weet immers hoe lang de (horeca-)lockdown nog duurt. ,,Maar zodra het mag, zijn wij er klaar voor.’’ Met Bij Ad op landgoed Vidaa wil hij exclusieve tiengangendiners verzorgen, maar ook uitpuffende fietsers met een lekker wijntje en een maaltijdsalade aan zich binden. 

  1. Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’
    PREMIUM

    Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’

    Als starter sta je normaal al voor uitdagingen genoeg, maar zeker als je tijdens een pandemie voor het eerst aan de bak moet zien te komen. VCP Young Professionals, de jongerenorganisatie van vakbond VCP, vroeg onlangs aandacht voor deze groep werkenden, die tussen wal en schip dreigt te vallen. Drie starters op de arbeidsmarkt vertellen over hun ervaringen van het afgelopen jaar. ,,Uiteindelijk bracht ik zestien uur per dag in dezelfde ruimte door.’’

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

  1. In brand gestoken auto was mogelijk aanslag op pandeigenaar
    Play

    In brand gestoken auto was mogelijk aanslag op pandeige­naar

  2. Samenvatting | FC Twente - Feyenoord
    Play
    PREMIUM
    VIDEO

    Samenvat­ting | FC Twente - Feyenoord

    21 februari

Rotterdam