Ic-arts Diederik Gommers kreeg zijn coronavaccin, net als vele collega’s, in het eigen Erasmus MC. Dat ziekenhuis deed zo al ervaring op met het prikken van grote groepen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ic-arts Diederik Gommers kreeg zijn coronavaccin, net als vele collega’s, in het eigen Erasmus MC. Dat ziekenhuis deed zo al ervaring op met het prikken van grote groepen. © ANP

Deze ziekenhuizen in de Rotterdamse regio helpen bij het vaccineren

Zes van de zeven ziekenhuizen in de Rotterdamse regio willen helpen bij het vaccineren, waaronder het Erasmus MC. De plannen voor eind mei zijn op dit moment in de maak, waarbij alles afhankelijk is van het aantal beschikbare vaccins. Het doel is om in heel Nederland een half miljoen extra prikken per week te zetten.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam