Drie van de vier verdachten die woensdag voor de rechter verschijnen vanwege hun betrokkenheid bij de Rotterdamse avondklokrellen.
Volledig scherm
PREMIUM
Drie van de vier verdachten die woensdag voor de rechter verschijnen vanwege hun betrokkenheid bij de Rotterdamse avondklokrellen. © Theresa Hartgers

Dit bonte gezelschap deed mee aan de avondklokrellen: ‘Ik overweeg een rechtenstudie’

Wat deed een vwo-scholier, nota bene iemand die een rechtenstudie overweegt, bij de Rotterdamse avondklokrellen? Waarom liet een ander zich meeslepen na het boodschappen doen? En wat zocht een vijftiger tussen al die jongeren? Over deze en vele andere vragen boog de rechter zich woensdag.

 1. Je mag het ook in het Russisch zeggen
  PREMIUM
  Column

  Je mag het ook in het Russisch zeggen

  ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’, zei Pipi Langkous ooit en bewees daarmee een groot wijsgeer te zijn. Ik denk dat zelf ook altijd, dat ik het wel zal kunnen. Behalve skeeleren en in de maat dansen dan. Maar nu heb ik mijn hersens erover laten gaan, mijn tanden erin gezet en alles tot op het botje afgekloven. Ik krijg het gewoon niet helder. De aanbesteding voor de Maatschappelijke Opvang en Jeugdhulp van de gemeente Rotterdam.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

 1. Rotterdam opgeschrikt door drie explosies in één nacht
  Play

  Rotterdam opge­schrikt door drie explosies in één nacht

 2. Ranki Oberoi: 'Ik zag Usain Bolt en dacht, dit is wat ik wil'
  Play

  Ranki Oberoi: 'Ik zag Usain Bolt en dacht, dit is wat ik wil'

Rotterdam