Dorus Galama (links ) en Ton Leenders van Gerrard Street: ,,Omdat reparatie relatief duur is en de verleiding groot om alsnog een nieuw model te kopen, belanden koptelefoons vaak op de vuilnisbelt.”
Volledig scherm
PREMIUM
Dorus Galama (links ) en Ton Leenders van Gerrard Street: ,,Omdat reparatie relatief duur is en de verleiding groot om alsnog een nieuw model te kopen, belanden koptelefoons vaak op de vuilnisbelt.” © Frank de Roo

Dit duo maakt de koptelefoon die je van je leven nooit meer weggooit

Made in 010Koptelefoons zijn wegwerpartikelen. Maar het kan ook anders: kopen, of leasen, met een levenslange garantie. Kabeltje stuk? Klankkast kapot? Het Rotterdamse Gerrard Street stuurt zonder morren een nieuw onderdeeltje op voor hun ‘headphones’. En het mes snijdt aan twee kanten: handig voor jou én een stuk beter voor het milieu. 

 1. Dit is niet zomaar een boetiekje. Vrouwen uit heel Nederland staan ervoor ‘in de rij’
  PREMIUM
  Made in 010

  Dit is niet zomaar een boetiekje. Vrouwen uit heel Nederland staan ervoor ‘in de rij’

  Als makelaar verhuurde Kimberly Pronk (35) winkelpandjes in Rotterdam. Toen ze destijds op straat kwam te staan door de crisis besloot ze zelf één van die boetiekjes te huren. Dat zou voor even tussendoor zijn, dacht ze, maar mede dankzij social media werd haar kledingwinkel een groot succes. Al bijna tien jaar komen vrouwen uit heel Nederland speciaal naar LOF Boutique om een outfit te scoren.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam