Brownies & Downies in Capelle aan den IJssel heeft weer een horecaprijs gewonnen, helemaal rechts eigenares Jolanda Opschoor, daarnaast Tamara en vierde van rechts Jesper.
Volledig scherm
PREMIUM
Brownies & Downies in Capelle aan den IJssel heeft weer een horecaprijs gewonnen, helemaal rechts eigenares Jolanda Opschoor, daarnaast Tamara en vierde van rechts Jesper. © Frank de Roo

Dit is de beste lunchroom van Zuid-Holland: ‘Zie deze prijs als een lichtpuntje in donkere tijden’

Het Capelse restaurant Brownies & Downies is weer in de prijzen gevallen. De zaak aan het Stadsplein werd gekozen tot beste lunchroom van Zuid-Holland. Eigenares Jolanda is trots op haar team. ,,Het is een mooi cluppie bij elkaar.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam