Volledig scherm
PREMIUM
Dominique de Bont © Studio De Bont

Dit is Dominique (23). Haar stage ging zo goed dat ze nu kans maakt op een Musical Award

Dat Dominique de Bont een rol kreeg in de musical Fun Home had ze al niet verwacht. Maar dat het haar een Musical Award-nominatie zou opleveren, durfde ze nooit te dromen.

Vier jaar geleden verhuisde Dominique de Bont (23) van Waalwijk naar Rotterdam voor de opleiding Muziektheater. ,,Van jongs af aan ben ik al bezig met theater. De liefde voor het vak begon tijdens mijn tijd bij kindermusicalgroep De Notenkrakers en later Djemm.” Een clichéverhaal noemt ze het. ,,Maar wel helemaal waar”, zegt Dominique vanuit haar woning in Rotterdam die ze met studiegenootjes deelt.

  1. Imanuelle Grives werd betrapt door verhuurster Airbnb ‘die overal wit poeder en pillen zag’

    Imanuelle Grives werd betrapt door verhuur­ster Airbnb ‘die overal wit poeder en pillen zag’

    De voor drugshandel veroordeelde actrice Imanuelle Grives werd opgepakt op Tomorrowland omdat ze is betrapt door de verhuurster van het huis waar ze bivakkeerde. Dat claimt de 34-jarige actrice in een interview met de Volkskrant. ‘Die vrouw was door mijn spullen gegaan, had daar drugs gezien en gedacht: dit zijn vast dealers', aldus Grives. Uit de verklaring die justitie voorlas tijdens de rechtszaak, bleek dat de verhuurster ‘open en bloot bergjes wit poeder en pillen zag, plus envelopjes en bladen met bedragen'.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam